Thursday, July 26, 2007

Nihat Bey! Nihat Bey!

Tayyip Erdogan gercekten Turkiye`de, Turk saginin buldugu nadir liderlerden biridir. Cok takdir ediyorum Tayyip Erdogan`i. Soyle takdir ediyorum; hirsini alamamis, idealine kavusamamis; ulkeyle, devletle ve Ordu ile problemi olan onbinlerce acikli islamcinin sozculugune soyunuyor ya da bu islmaci dedigimiz kut kafali insanlar Tayyip Erdogan`i zorluyorlar; gaz veriyorlar ona!

Tayyip Erdogan da alevini aliyor bunun ve gazina geliyor diyelim. Oysa Tayyip Erdogan, gercekten, konusmalarini dinledigimde; hareketlerine baktigimda falan, cok yalniz bit adam; tek basina bir adam; onu partiden soyutlayalim. Su secmi arifesinde Tayyip Erdogan`a karsi bir sempatti hissettim. Nicin? Yalnizligina karsi! Ama o yani sey yapamayan; kifayetsiz, yeteneksiz bir suru islamci muslumanin; 28 Subat ile derdi olan, Ordu ile derdi olan bu tur insanlarin gazini aliyor. Oysa Tayyip Erdogan`i biraz rahat biraksalar, Tayyip Erdogan gercekten bir merkezi olusturur. Ve gercekten cumhuriyet degerlerinin, bu ulkenin de, ciddi bir basbakani olabilir. Ama buna firsat vermiyorlar.

Nihat Genc, Temmuz 2007

4 comments:

Nakhar said...

...demiş ve bence kısaca iyi haltetmiş... bu ülkenin gazla çalışan bi başbakana ihtiyacımı vardı ki?

iki arada hoş geldin de diyelim...

ayrıca gazetelerde farklı birşey var mıydı? bence yoktu 4 ay öncede cumhurbaşkanlığı vardı şimdi de... iki ucu pis değnek.. ortada RTE cambazık yapıyor...

gaykedi said...

ay ay ayy, ben kimleri goruyorum....hosgeldiniz efendim, sizi tekrar görmek güzel!

Nihat'la son senelerde, sanki faşizme kayması ve dahada bir dengesizleşmesi sebebiyle aramda ciddi problemler olsa da, ne guzel söylemiş bu sefer doğru demiş valla denyocum!

Goddess Artemis said...

Öncelikle hoşgeldiniz :o) gaykedi'ye yine teşekkür borçluyum...

Daha önce başka bir blog'da [Her Bedene Uygun Deli Gömleği] daha Nihat Genç için yazdığım yorum burada da, bu yazı için de aynen geçerlidir.

LeMan'cılara duyduğum tiksintiyi katlayan iki insan var: Cezmi Ersöz [tabii ki Number One] ve Nihat Genç.

Körpe beyinleri, duygu ve düşünce mastürbasyonlarının objesi haline getirip; gençleri kirletiyorlar.

Nihat Genç'in son hezeyanları için, buyurun buradan yakın;

eksi sozluk yazarlari er meydanina ciksin

http://www.youtube.com/watch?v=jqoues0MZzY

herackles said...

hosbulduk.
Nihat Genc ilginc bir adam; iyisiyle kotusuyle...

Ilerleyen gunlerde daha da detayli yazabiliriz insallah!