Friday, November 7, 2008

Okuz oglu okuzler!

Neden bu okuzluk babalara ve analara da gitti diye sormayin: genetik bu!
Okuzluklerinin sebebine gelince:


Varan 1

Batman Belediye Başkanı DTP'li Hüseyin Kalkan, dünya gişe rekorları kıran ‘Batman’ filminin yönetmeni Christopher Nolan’a, Batman şehrinin adını izinsiz kullandıkları gerekçesiyle dava açmaya hazırlanıyor. Kalkan, “Davayı önümüzdeki süreçte filmin çekildiği ABD’de açmayı planlıyoruz” dedi.


Varan 2


Köylüler adına konuşan ve DYP'den daha önce milletvekili aday adayı olan Abdulkerim Kulaz, Başkan seçilen Obama’nın başarısını kutlamak ve kendisine karşı duyulan sevgiyi ifade etmek için 44 kurban kestiklerini söyledi. Kulaz, “44 kurbanı Obama’nın ABD’nin 44'üncü Başkanı seçilmesi nedeniyle kestik. Türkiye halkının, başından beri sayın Obama’yı destekliyor olması da kendisine duyduğumuz sevgiyi körüklemiştir” dedi.

Van’ın Gürpınar İlçesi Çavuştepe Köyü’nde bir bahçede toplanan yaklaşık 50 köylü, ellerine ‘Sen Gerçek Bir Kahramansın’, ‘Obama Vanlılar Seni Seviyor’, ‘İçimizden Birisin’ ve ‘Seni Seviyoruz’ yazılı pankartlar aldı. Satın alınan kurbanların tören alanına getirilmesi ile başlayan kutlama, ellerde pankartlarla davul zurna eşliğinde çekilen halaylarla devam etti.

Ikisi de horriyetten! Insallah yalandir! Gerci obama nin fotosu var da Batman ile ilgili henuz bir haber yok belediyenin sayfasinda! Lan bari o yalan olsun!!

3 comments:

gaykedi said...

hangi haber daha öküzce karar veremedim ikisi arasında, ah aziz nesin usta ahh :))

Serkan said...

Öküzlük sizin zihniyetiniz de. Aptal aptal yazı yazıpta kendinizi üste çıkartmayın. Hakaret etmenizin mantığı nedir ! Blog yazarlığının içine ettiniz ya!

herackles said...

Eyvallah Serkan.

Birinci -de bitisik, ikinci -de ayri yazilacak.