Tuesday, April 14, 2009

ne zamandir yazmadik

cok oldu cidden. yazmadik yazmadim, hala da yazmiyoruz.

"ben eskiden eskiden, su icerdim testiden" minvalinde soylemlerde de bulunmayayim. eski eskide kaldi; yeni bir seyler soylemek lazim cicikom.

playlist'e dikkat edin. hemen bu yazinin altinda duruyor. alin indirin o parcalari. tamam; behiye'den 1 parca ve muzeyyen abla'dan da bir tane silinebilir belki ama gerisi garanti rakilik. sevgilisinden ayrilan falan varsa buyursun, ilaci bende. bogurene kadar aglatirim. 
ailede meydana gelen kayiplar icin ayri bir playlist-im var. onda erkan ogur "pencereden kar geliyor, aman annem gurbet bana zor geliyor" diyor mesela.

herackles 2 sene once 500'un uzerindeki yazisini sildigi zaman koymustu kendi suretini. o zamana kadar da (ve ondan sonra acildigi tarihten bu yana da) kendini gostermedi; yok, gostermemeye devam edecegim. yalniz onun yerine masasini anlatacak:

bir adet 1000´lik yeni raki; evet , ABD'nin ulusal sirketinin cikarttigi. sonra; bilgisayar, eyup sabri tuncer, "fatih-harbiye", yeni raki bardagi (pasabahce), tuz ve kalemlik. hepi topu bu kadar sey. 

No comments: