Monday, January 5, 2009

Nakhar'a tesekkur; testislere veda ve ilk yazi...

Sevgili Nakhar, yorumunu gorunce bir sevindim bir sevindim sorma gitsin! Demek hala bikmadin beni okumaktan :-)

Testis meselesini ise bilmiyordum. Gerci, bizim camiadan dalga gecenler icin de "concon" demek yeterince dalgaya almakmis adamlari. Bak simdi; "dalga" kelimesi de insanin aklina bacaginin arasini getiriyor buralarda... Allah allah!

Efem; bugun "Tikky, ciks, jiks, jonjon, eller havaya vb." yazilarimizin ilkine hafiften bir giris yapiyorum:

Sekerim, nasil bir ucuzluk var anlatamam! Ciktim, kendime J.Lindeberg'den bir mont aldim ama harika olmus. Magaza fiyati, normalde, 600Euro ama indirimde 350'ye kapattim. Tommy de indirim yapmis; onda taslanmis kotlar 75 Euro idi. Dort tane de, yine, J. Lindeberg'den T-Shirt aldim 70 Euro'ya. Fred Perry'nin de ayakkabilarinda indirim vardi ama istedigim modelden kalmadigi icin alamadim. Bu arada, duydum ki guzel ve yalniz ulkemdeki dizilerden bir tanesinde basrol amca surekli Fred Perry giyiyormus! Ingilizler yine basroldeler desenize.

Hayatima bir ceki duzen vermemin zamani geldi de geciyor bile! Artik spor yapmamin zamani da gelmis. An itibari ile 1,83 boya ve 68kg agirliga sahibim. Kisisel antrenor tuttum; onunla calisiyorum. Yaza "Miami Sahilleri" kivaminda girecegim; giremezsem herifin agzina sicacagim!Pust, o kadar para saydik.

Para, para, para... Ben verdim, cebimden; para saydim; cok para verdim; ama ucuzmus ayol; olsun, cok para; tzzjj, czzjjttt...

1 comment:

gaykedi said...

1,83 boya 68 kg gayet iyi yahu! ya ben ne yapayım 1,75 boy 85 kg ile, bu arada yaşasın con con yazıları ve hayatın kaynağı con conlar(ımız) :D