Saturday, August 18, 2007

Emre Akoz Yumurtlamis!

Bir turlu kicimiz yer goremedigi icin oturup da adam gibi yazilarimiza baslayamadik.Sagolsun Gaykedi malzeme buluyor da biz de uzerinde iki cift sacmaliyoruz!

Emre Akoz yine laf atmis. En yakin satasmasi Alev Alatli`ya olmustu hatirlarsaniz. Bir ingilizce Turkce karmasasindan dogan, surekli bir hakarete varan cehalet otesinde bir yazar(cik)lik gosterisiydi.
Kendi grubunun anli-sanli televizyonu ABD Deniz Kuvvetleri`ne yeni girenlerin goguslerine soyunma odasinda bagirta bagirta arma cakildiginin goruntulerini verirken herhalde satranc oyunlarina devam ediyordu ki gorememisti!
Simdi de benzer bir salyayi Emin Colasan`in uzerine atmaya calisiyordu. Lakin liberalligin tohumlari o dogmadan once ekildigi icin gazetesinin zihniyetine, dogru soyleyene "Haklisin" demek adetini daha dogurusu insanca nezaketini bilmiyordu.
Ne kadar cok saldirirsam o kadar iyi yazar olurum dusuncesinin 2. sayfa salagi Oray Egin`in 1 beden ufak yazari Emre Akoz, Emin Colasan`in milyonluk transferinden bahsediyormus! Hatta Dogan Bey`in odedigi paralari da dillendirmis.

Kendisi biliyorsa BELGESIYLE aciklasaydi da Emin Colasan`a gazetecilik dersi(!) verseydi! Oysa camur atmak kolaydir! Yaz kosende; nasil olsa 2 gun sonra unutur balik hafizalar...
DSP`nin zuper zeka miletvekili Emrehan Alici`yi surekli ayni berberde goren
partilisi, yine benzer bir sohbete girdiginde Alici`nin yuzundeki hafif saskinlik dolu
ifadeyi anlamlandirmak istercesine sormus;

-Cikartamadiniz herhalde?
-- Kusura bakmayin,cikartamadim.


Bunun uzerine partili dayanamayarak;
-Ben sizi daha zeki sanirdim ..demis...


Bizimkisi de ayni hesap;
Ben seni daha zeki sanirdim Emre Akoz!

1 comment:

gaykedi said...

yorumsuz :)

.....MEDYATAVA-TİRAJ ANALİZ: Emin Çölaşan'ın işine son verilmesi sonrası, perşembe günü tirajı aniden 30 bin düşen Hürriyet dün de 44 bin okur kaybetti. Cumhuriyet'te ise ani bir tiraj patlaması var. Bu da, adını Medyatava'nın koyduğu 'Çölaşan Etkisi'ne işaret...

Cuma günü (dün) Star hariç hiçbir gazete tiraj kaybemedi, aksine az da olsa her gazete tiraj aldı. Hürriyet'te ise 44.122 adet düşüş vardı. Önceki Cuma 560.809 adet satan Hürriyet dün net 516.687 sattı.

Bugün de (Cumartesi) birinci araştırma soncuna göre Hürriyet'in tiraj düşüşü sürüyor. Geçen cumartesiye göre 50 bin civarı eksi var. Geçen cumartesi 661.489 satan Hürriyet, bugün 610 bin civarı satıyor.

Üstelik Hürriyet'in önceki gün iddialı bir promosyon başlattığı da gözönüne alınırsa bunun adı artık kesinlikle Çölaşan Etkisi......