Tuesday, August 28, 2007

Fethullah Gulen Yalan Soyluyor!

Sevgili hizmet yanlilari alinmasin; ben de hala gorusurum onlarla ve bircok da sevdigim insan vardir. Ama isin "entel-dantel" kismini birakip suraya bakalim;

Fethullah Gulen ne demisti mulakatinda;
"Ben kimseye cocuklarinizi su okullara yazdirin demedim. Bazi nasihatlarim olmus olabilir cocuklarinizi okutunuz seklinde ama daha ilerisi olmamistir" ve imkan olsaydi goz yasi dokerek "Vallahi de, Tallahi de..." diye giderdi!

Giderdi diyorum cunku artik yalanin kuyruklusu olmustur bu olay. Allah`in bildigini kuldan saklamak. Nedir kardesim, 1 tane de TV kanali cikip soyleyemiyor.

Adamlar bas baya polis, avukat, ogretmen, doktor yetistiriyor. En basarili ogrencileri en iyi okullarda okutup yurt disindaki okullara gonderiyor. Helal mi haram mi oldugunu dusunmedikleri milyonlarca lirayi vergiden kacirip kimseye de hesap vermeden harciyorlar.

Yok arkadasim, her sey de dogru degil.
Tamam, gogsum kabariyor 80 ulkede Turkce konusan insanlari gordukce ama bu isin bir de Turkiye boyutu var. Ne oluyor Turkiye`ye? Bu insanlar Tayyip Erdogan`i destekliyorlarsa bu isin neresinde hayir arayabilirsiniz?

No comments: