Thursday, July 24, 2008

Ananla nasil tanistim?

Gavurcasi "How I met your mother" olan dizi... Bu ara millet "fan"i olmus bunun. Soyle bir bakinca afisine; yine her zamanki gibi bacaklarini gosteren askili elbise giymis fotosop kizlari ile saclari karisik kesim, joleli, kivaminda kasli, takim elbise giyip kiravattan sIkIlinca yakasini bagrini acan eskilerin "hIrpani" dedikleri giyimli erkeklerin dizisi olduguna inandim. Detaylari bilmem, izlemedim. Ama bu goruntuler bende buradaki insanlarin opusmesi, yatak odasi muhabbeti yapmasi ve belki arkadaslarina yataktaki penis boylari hakkinda bilgi vermesi gerektigi izlenimini uyandirdi. Boyle konusu seks olup da etrafina olay orgusu kondurulmaya calisilan filmlerden, dizilerden nefret ederim. Iki ya da uc bolumunu izledigim nip-tuck (ya da ona benzer yaziliyor) da benzer bir seydi. Romantik /duyggusal- porno diye bir tur duymadim henuz ama ben icadina talip olayim.

Mesela HellBoy-2 adli filmimizde de allahin bok suratli herifi alev alev yanan kizdan cocuk bekliyor, filmin icerisindeki onca kavga dogusun icerisinde de biz bunlarla ugrasiyoruz. Ya kardesim elin maymun yuzlu cakma uzaylilarinin pipisinin derdi bize mi dustu? Insanda uzayli filmi izleme keyfi birakmiyorsunuz. Nerede o eski "vurdulu, kirdili" filmler! Aaahhhh, ahh!..

Not: Yaziyi gecen gun yazmistim da simdi koyuyorum. Basligi tekrar okuyunca aklima Sahan`in tiplemesi geldi: "Otuzbin gadinna nasil birlikte oldum; dinle, feyz al! Sen de yababilin!"

1 comment:

gaykedi said...

ananla nasıl tanıştım benide hiç sarmadı, sanırım nip tuck birkaç basamak daha üstündür bundan, onuda toplam 2-3 kez izlemişimdir... buralara düşen en son baba dizi hiç kaçırmadan izlediğim "Six Feet Under" oldu, vampirli ya da süper güçleri olan salaklarla dolu çizgi roman uyarlamarından geçilmiyor ortalık, yakında e2'de "Breaking Bad" başlayacakmış, deneyeceğiz oldukça iyi olduğu söyleniyor. ilk sezonunu izlediğim roma'da fena değildi hani.

türk tv'lerinde yerli dizi abukluklarını bir görsen ananla nasıl tanıştımı mum takıp ararsın, o kadar vahim yani memleket herackles :))