Tuesday, August 21, 2007

Beyinsizler icin gazete; Hurriyet!

Ertugrul Bey maskaralik konusunda bir buyuk ustaddir! Kendisini; tum yazilarini,fotgrafi gibi piskinlik edebiyatina dokmus; buyuk olasilikla Hamido`dan zamaninda yedigi dayagin beyninde meydana getirdigi buyuk hasar sebebiyle`de bu durumu bir vakia halina gelmis Cetin Altan takip eder.

Genel yayin yonetmeni oldugu adi gazetenin internet sayfasinda "foto analiz" diye baska bir sacmalik daha cikmis! Zaten kadin memesinin en ucuza gorulebildigi gazetelerden birisi olan Hurriyet, son olayla da beyinsizler icin gazete gelenegine destek olmus! Grubun mukemmel ve ilkeli yayinciligiyla ve bir de dolandirici haber spikeri Birand ile meshur Kanal D`si de benzer kalitesizilikte dizileriyle toplumun beynini uyusturmaya devam ediyor zaten.

Bu aptal gazetenin aptal insanlari kaliteyi zerre kadar dusunmuyorlar! Dusunseler, once php ve ajax`a dayali bir alt yapi kurarlar. Ama nerdeeee! Sirf laf... Ertugrul yazsin biz de inanalim!

Gelelim FotoAnaliz sacmaligina;
Bir kere insanlar 50 kere tiklamayi sevmezler. Onlarca bilgisayar dergisi (kendi gruplarinin dagittiklari dahil) bas bas bagiriyor. Kardesim, tiklama sayisini azaltin. Insanlar sevmez, sIkIlir diye. Ama dinleyen kim.
Bir cumle yazi, yanina esek kadar fotograf. Yarim sayfalik yaziyi okumak icin 10 dakika zaman harciyorsun. Ortada da hicbir sey yok! Pazardan alinmis 50 parcalik pazili (puzzle) yapiyormus gibi hissettigim icin artik okumuyorum boyle seyleri.

FotoAnaliz`e bir ornek:
Abdullah Gul terlemis de, efendim bunun sebebi Sezer`in konusmasi imis, bunu da FotoAnaliz ile ortaya cikaracaklarmis. Beyinsizler! Adam sicaktan terlemis iste, ne sacmaliyorsun!

--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.

Aklima gelmisken Ertgurul efendinin gecen gunku kosesinde yazdigi bir sacmaliktan da bahsedeyim;

Günlerdir Doğan Haber Ajansı ve Hürriyet istihbaratındaki arkadaşlarımı kutluyorum.

Çok güzel bir araştırmacı gazetecilik yaptılar. Türkiye'de en çok tartışılan konunun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne nasıl yansıdığını ortaya çıkardılar.

Meclis'e giren milletvekillerinin kaçının eşi türbanlı, kaçının açık, onu buldular.Geçen döneme göre türbanlı eş sayısında azalma mı yoksa çoğalma mı var, araştırdılar. Yani siyaset sosyolojisi açısından çarpıcı bir tabloyu önümüze koydular. Böyle bir çalışma karşısında ne yapılır? Onu yapan insanlar kutlanır değil mi? .(17.07.2007. hurriyet)


Demek siyaset sosyolojisi acisindan onemli bir tabloyu ortaya koymuslar!

Allah seni kahretsin Ozkok!

.

2 comments:

gaykedi said...

bacaklarına bakarak kaltak tanıma yarışması yapıyormuş galiba sitesinde gene, karar almışlardı güya geçen aylarda, cinselliği kullanmayacaklar halkın abazalığını sömürmeyeceklerdi , pehh!

sad-ece said...

imza:
Ece