Monday, September 24, 2007

"Yahudi düşmanı!"

Filistin’i mezbahaya çeviren İsrail’in savaş uçakları niye Konya üzerinde savaş eğitimlerini tamamlıyor? İsrail’e böyle bir izni hangi Avrupa ülkesi verir? Ve İsrail savaş uçakları Suriye’yi vurmak için niye ve hangi hakla Türk Hava sahasını ihlal ediyor?

Türkiye’yi kimler yönetiyor?
Bize, “Sen Yahudi düşmanı mısın?” diyorlar. Allah(c.c.) şahittir ki, hiçbir ırk ve hiçbir dinin düşmanı değiliz. Amma kardeşim, İsrail’i kuran zihniyet, “Biz Tevrat’ı koruduk, Tevrat da bizi” diyorsa ve onların (tahrif edilmiş) Tevrat’ı, “O günde Rab Aram’la ahdedip dedi: Mısır ırmağından (Nil) büyük ırmağa (Fırat) kadar bu diyarı senin zürriyetine vereceğim” demiş ve:
“- Ayak tabanınızın bastığı her yer sizin olacak. Sınırınız çölden, Lübnan’dan, Irmak’tan Fırat ırmağından, Garp denizine kadar olacaktır. Önünüzde kimse duramayacak, Tanrınız Rab size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır!” demişse..

Ve İsrail’in mânevi kurucusu Theodor Herzl 1897 yılında İsviçre’nin Basel şehrinde toplanan I. Yahudi Kongresi’nde çıkıp:
“- Kuzey sınırlarımız Kapadokya (Nevşehir) dağlarına, Güney’de Süveyş Kanalı’na dayanır. Sloganımız Davut ve Süleyman’ın Filistin’i olacaktır..” Demişse..
Ve bu amaçla Osmanlı’nın altı oyulmuş, hatta Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal’in sonu, İsrail’in kurulmasını temin için Siyonizm’in gündemi olmuşsa..
Sonra, İsrail devletinin kuruluşunu ilan ederken Ben Grion:
“- Filistin’in bugünkü haritası İngiliz manda yönetimi tarafından çizilmiştir. Yahudi halkının, gençlerimiz ve yetişkinlerimizin yeniden çizmesi gereken bir başka harita vardır ki, o da, Nil’den Fırat’a kadar olan bölgeyi kapsamaktadır..”
Rotası çizmişse..

Türkiye GAP Projesi için kolları sıvadığında İsrail, mason locaları ve Yahudi lobilerini devreye sokup Dünya Bankası’na GAP için Türkiye’ye kredi verdirmemişse, yine İsrail aynı lobileri devreye sokup Avrupa Birliği’ne, “GAP’ın yönetimini AB’ye devret, bu yönetimde İsrail’in de söz hakkı olsun” kararları aldırmışsa..
Ve ABD/Siyon ittifakı aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 22 ülkenin (sonradan 25’e çıktı) sınırlarını değiştirmek için Büyük Ortadoğu Projesi’ni devreye sokmuş, bu amaçla Afganistan ve Irak’ı işgal etmiş, İsrail’i Suriye’ye çullandırmış, ABD Dışişleri Bakanı Rice, “Artık sınırların değişme zamanı geldi” demişse..

Hatta.. Evangelist misyonerler Diyarbakır başta olmak üzere Türkiye’yi mesken tutmuş, “Bir gün İsrail’le Türkiye savaşa tutuşursa biz inancımız gereği İsrail’in yanında yer alırız!” diye meydan okumaya, ayrıca İsrail, çeşitli organizasyonlarla GAP’tan toprak almaya başlamışsa, bizim yaptığımız Yahudi düşmanlığı değil, olsa olsa, “nefsi müdafaa” dır. Sen Siyonist İsrail ve destekçilerinin Türk milleti aleyhinde yaptığı bunca tecavüzü görmezden gelecek, tek derdi, her avuç toprağında yüzlerce şehit kanı olan şu mübarek vatanın bütünlüğü olan insanların, “Nedir bu Türk ve Türkiye aleyhtarlığı” demelerine, tutacak, “Yahudi düşmanlığı” damgası vuracaksın, eh pes yani...

Hayır kardeşim, biz kimsenin düşmanı değiliz..
Biz Müslüman’ız ve Yahudi asıllı peygamberler bizim de peygamberimizdir. Tahrif edilmemiş Tevrat bizim de Tevrat’ımızdır.
Derdimiz Yahudi ile değil Siyonizm’ledir..
Arz-ı Mev’ud’ladır, Arz-ı Mev’ud’çular ve onların yerli-yabancı işbirlikçileriyledir..
İsrail Savaş uçaklarının Tük topraklarını kendi toprakları gibi kullanması, benim Ay Yıldızlı semalarımda savaş eğitimi alması ve İsrail Hava Kuvvetleri’nin Türk Hava sahasını ihlal ederek bir komşu ülkeye saldırması ve bütün bu akıl almaz işler karşısında Türkiye’yi yönetenlerin üç maymunu oynamaları içime sinmemektedir..
Bütün bu işler Milli Mücadele’yle taban tabana zıt şeylerdir. Ve bütün bunlar Türkiye’nin bağımsızlığını bir hayli yitirdiğini göstermektedir.
Mesele bu kadar ciddi iken bize laiklik ve üniversitelerde başörtüsü masalları anlatanlara, son aylarda sık tekrarladığımız bir tepkimizi hatırlatmakla yetineceğiz:
“- Hayır, cambaza bakmayacağız!”

.(hasan demir, bugün, yeniçağ)

No comments: