Sunday, August 10, 2008

sarhos degil ama "a kind of"

Kendimi sarhos edip yazmayi ne kadar istemisimdir buraya. Olmadi, yapamadim. Ama ona yakin bir kivama geldim; gelmisken de yazayim dedim. Sanirim daha yaratici oluyorum.

Siz bilir misiniz Akarin nedir? 240mgr nedir bilir misiniz? Bilmezsiniz tabi. Her sabah gotundeki kuru boklari dus ile gidermeye calisanlar bilmez bunu; yumurtanin sarisini "kalori" yapar diye yemeyenler de bilmez.

Siz bilir misiniz goz yasini akitmadan aglamanin ne demek oldugunu? Gozleriniz olmadan gormek nedir bilir misiniz? Bilmezsiniz tabi. Her aksam karanliga omurlerinden bir dirhem acan yavsaklar bilmez bunu; bacaklarindaki killari cimbizla cekmeye calisan onursuzlar da bilmez.

Bir erkegin ozel hayati ne uzerine kuruludur? Kizlar uzerine. Kadin ve kiz diye bir ayrim yaptigimdan kizlar demiyorum; benim icin kiz olanlar kadinlardan biraz daha genc olanlar da ondan kiz diyorum.
Senelerden 90`lardi ki porno sektoruyle tanistim. Aslinda sadece onunla degil, bazi bazi pipi olmaktan cikan cinsel organimla tanismam da o zamana denk gelir. Kocaman memeler, uzerinde beyaz seyler, yanlarinda buyuk pipiler ve ne duygu ile donatildigi bilinmez yuzler; hepsini gormem 90`larin basina rastlar.
Ben, o yillari gecirdim sanirdim ama 90`lar her erkegin erkekligiymis ha? Bilmezdim, bilmek de istemezdim ama zorla ogrettiler. Ogrenmek istemedim; zorla gosterdiler. Gozlerimi bile kapattim inanir misiniz? ama bu sefer de dinlettiler. Sen, sizler; iyi olmak istersiniz kendi dogrulariniz icin ama iyi ne ki? Birisini sizinle yataga gelmemesi icin zorlamak ve sonra; zorlamadiginiz birisini bir yer faresinin bacaklari arasinda gormek midir iyi olmak?
Erkeklerle pek alakam yok. Ilginc de gelmiyor hicbir yerleri. Kadinlarin da! Really, I mean it! But...
Kadin vucudu hosuma gidiyor. Beni sardigi zamanki teninin sicakligi; dudaklarindaki tuzlar ki gozlerinden dokulmezse ayni tadi vermez, bir baska dunyalara goturuyor beni. Isterim ki aglasin; aglasin ve agladiktan sonra opsun beni. Tamam, votka-portakal ictikten sonra da opebilir ama goz yaslarini hicbir seye degismem!
-Merhaba ey asi ummet!...
Ramazan geliyor dostum. Yalniz oldugumu bildigim aylarda; yalniz olmadigim bir vakit geliyor. Otuz gun boyunca; sevdikce seven, kizdikca seven, sovdukce seven, saydikca seven, tapdikca seven, affetikce seven, kahrettikce seven... Senin ayin ya rab!
-ALLAH!...